Praktisch

Tarieven en verloop van de sessies

Hypnose doen is een investering. Een investering in jezelf. Je pakt je problemen aan op het onbewuste niveau, bij de wortel.

Hypnose is anders dan ‘praat-therapiëen’. In hypnose kunnen we meestal vrij snel tot de essentie van de zaak komen. Gemiddeld hebben mensen voldoende aan 2 sessies om van hun probleem af te komen.

Als mensen dit willen is een extra sessie altijd mogelijk.


Tarieven

De prijs voor een sessie (75 minuten)  bedraagt 135€ incl. BTW.

Betaling vindt plaats contant of met Payconiq na afloop van de sessie.

Er is geen mogelijkheid om met kaart te betalen.

Afspraken kunnen tot 48 uur op voorhand verplaatst of afgezegd worden, mocht dit nodig zijn. Daarna wordt het volledige bedrag aangerekend.

Maak nu een afspraak (Zoom)

Maak nu een afspraak (Leuven)


Verloop van de sessies

Je bent volledig bewust van wat er gebeurt en wat er wordt gezegd tijdens de hypnose. Veel cliënten ervaren de hypnose sessie bovendien als erg ontspannend.

De eerste sessie:
In de eerste sessie wil ik jou graag beter leren kennen. Jij leert ook mij beter kennen. We overlopen jouw probleem en jouw unieke situatie. Daarna leg ik uit wat hypnose is en maak je hier een eerste keer kennis mee. We laten jouw onderbewustzijn voor jou werken.

De tweede sessie:
Tijdens de tweede sessie bekijken we wat er na de eerste sessie veranderd is. Wat gaat er goed? Zijn er andere zaken, die in de tussentijd naar voren zijn gekomen?

Laag per laag komen we zo tot de echte kern van het probleem. Zo kan het voorgoed opgelost worden. Meestal leer ik nu ook zelfhypnose aan. Een handige tool om in de toekomst zelf emoties te reguleren als dat nodig is.

Een derde sessie:
Tijdens een eventuele 3e sessie bouwen we verder aan de oplossing voor jou probleem. We evalueren hoe je de zelfhypnose toepast Zo zorgen we dat je probleem volledig opgelost is en er geen herval zal zijn.

Maak nu een afspraak (Zoom)

Maak nu een afspraak (Leuven)


Heb je nog vragen? Wil je weten of hypnose geschikt voor jou is? Neem dan gerust contact met mij op.

E-mail nu voor meer info


Hypnose Praktijk Leuven | Alex op de Weegh
Tiensesteenweg 364
3000 Leuven

0485 16 91 53
alex@hypnosepraktijkleuven.be

Ondernemingsnummer 0644939241
BTW BE 0644939241

Bel voor meer info of afspraak