Tarieven

Tarieven en verloop van de sessies

Over de tarieven voor hypnose kunnen we duidelijk zijn. Hypnose is anders dan ‘praat-therapiëen’. In hypnose kunnen we vrij snel tot de essentie van de zaak komen. Gemiddeld hebben mensen voldoen aan 2 à 3 sessies om van hun probleem af te komen.

Als mensen dit willen is een extra sessie altijd mogelijk.


Tarieven

De prijs voor een hypnose sessie (maximaal 75 minuten)  bedraagt 135€ incl. BTW.

De sessie is contant of met Bancontact op je telefoon (module binnen mobiel bankieren bij KBC, ING, BNP, … ). Download eventueel hier de aparte Bancontact app.

Er is geen Bancontact kastje!

Afspraken kunnen tot 48 uur op voorhand verplaatst of afgezegd worden, mocht dit nodig zijn. Daarna wordt het volledige bedrag aangerekend.

Boek altijd gelijk 2 afspraken in met ongeveer een week ertussen. Bij de Virtuele Maagring doen we 3 sessies.


Verloop van de sessies

Je bent volledig bewust van wat er gebeurd en wordt gezegd tijdens de hypnose. Veel cliënten ervaren de hypnose sessie bovendien als erg ontspannend.

De eerste sessie:
In de eerste sessie wil ik jou graag beter leren kennen. Jij leert ook mij beter kennen. We overlopen jouw probleem en jouw unieke situatie. Daarna leg ik uit wat hypnose is en maak je hier een eerste keer kennis mee.

De tweede sessie:
Tijdens de tweede sessie bekijken we wat er na de eerste sessie veranderd is. Wat gaat er goed? Zijn er andere zaken naar voren gekomen?

Laag per laag komen we zo tot de echte kern van het probleem. Zo kan het voorgoed opgelost worden.

Veel mensen ervaren dat de hypnose tijdens de tweede sessie veel dieper en intenser is.  De tweede keer weet namelijk al hoe het werkt. Het is makkelijker te ontspannen, waardoor de hypnose steeds dieper wordt. Oefening baart kunst.

Een derde sessie:
Soms is het nodig meerdere keren af te spreken. Dit komt vooral voor bij meer complexe problemen. Tussen de tweede en derde sessie zit dan meestal een paar weken tijd. Tijdens de derde sessie evalueren we de twee voorafgaande sessies en de periode erna. Zijn er nog “restjes” van het probleem overgebleven? Dan pakken we die aan in de derde sessie.

Er zijn altijd 2 afspraken nodig. Bij de Virtuele Maagring doen we 3 sessies. Gelieve ook alvast de 2e en eventueel de 3e sessie gelijk in te boeken. Laat 7 tot 10 dagen tussen de sessies.

Heb je nog vragen? Wil je weten of hypnose geschikt voor jou is? Neem dan gerust contact met mij op op 0485 16 91 53.