Getuigenissen

Een kleine greep uit de getuigenissen

Ook deze mensen overwonnen met hypnose hun angst en paniekaanvallen.

S.R. – faalangst

Ik heb al een heel aantal jaar last van faalangst. In elke situatie waarin ik beoordeeld werd was ik enorm gespannen. De angst om te mislukken en fouten te maken was dan zo groot dat het verschillende lichamelijke reacties veroorzaakte als hartkloppingen, versnelde ademhaling en gespannen spieren. Ik kon niet meer helder nadenken of logische redeneren. Eens je een angstaanval ervaart, is het zeer moeilijk om jezelf weer onder controle te krijgen. Ik ging vaak de situatie uit de weg, om niet geconfronteerd te worden met die gespannen gevoelens. Dit had uiteraard een enorme impact op mijn academische prestaties.

Ik was heel blij toen ik terechtkwam bij Alex. Hij stelt je echt gerust en legt heel duidelijk uit wat hypnose wel en niet is en wat je ervan kan verwachten. Alex neemt echt de tijd om te luisteren naar jouw problemen en verwachtingen. De hypnose sessie op zich verliep heel vlot. Op geen enkel moment voelde ik mij onveilig of ongemakkelijk. Meer nog ik ervaarde een enorme rust. We zijn nu bijna een week verder en ik heb het gevoel dat de scherpe kantjes van mijn faalangst ervan af zijn en dit al na één sessie. Ik ben heel tevreden en raad mensen zeker aan om hypnose een kans te geven.

Met vriendelijke groeten,

Vrouw, 54 jaar- na 15 jaar last van haar angsten af

“Ik ben een beetje verwonderd. Ik moet dit nog laten bezinken. Het doet wel goed.”

Silvy – plotselings panische angst op het werk

“Hey Alex,

Alles gaat eigenlijk super goed. Mijn vriend en ik hadden het afgelopen week nog over jou dat je echt wel wonderen hebt gedaan.
Het werken met sproeistoffen en messtoffen leveren lukt echt super. Ik doe nu wel altijd handschoenen aan maar die helpen mij echt met het wat te verwerken. Het seizoen is echt goed gegaan.
Ik doe mijn job weer graag. Heel heel af en toe denk ik soms van oei maar dan adem ik rustig en komt alles terug goed ?.
Echt waar ik kan u niet genoeg bedanken.
Je hebt mij weer de oude Silvy gemaakt in de positieve zin.

Dank je wel !!!!”

Nina V. – angsten in loopbaan

“Hypnose Praktijk Leuven is de perfecte plek om kennis te maken met hypnose. Alex is heel rustig en stelt je snel op je gemak. Tijdens het gesprek vooraf gaat hij snel naar de kern van je probleem. Ook de hypnose zelf is heel aangenaam, je bent gewoon diepgaand ontspannen maar je hoort alles en je kan je elk moment bewegen (of je neus snuiten 😉 ). Alex heeft mij heel erg geholpen met de angst om te springen als zelfstandige. Je bent bij hem zeker in goede handen!”

Lies D – burnout en HSP

“ik kwam bij Alex terecht op aanraden van Nina (van ’t Pure Vrouwtje), die ik uit mijn netwerk ken.  Na 3 burn outs was ik aan het afstevenen op een 4de burn out en ik had al genoeg therapie en coaching gevolgd en zocht een alternatief.  Ik had al eens iets gelezen over het herprogrammeren van je brein en sprak Nina hierover aan.

Zo kwam ik bij Alex terecht die me leerde om los te laten en een rem inbouwde zodat ik voor het eerst in veel jaren voor mezelf leerde kiezen zonder me daar schuldig over te voelen.

Ik heb mijn verlatingsangst overwonnen en kwam te weten dat ik geen bindingsangst heb en wel degelijk open sta voor een nieuwe relatie.

Vol zelfvertrouwen stapte ik na mijn 3rde sessie naar huis.  Ik merk een sterke vooruitgang na 1 maand en 3 sessies en heb weer zin in het leven!”

E.J – vliegangst

De vlucht is super verlopen.Ik had totaal geen stress.Zo blij dat ik bij je langs geweest ben. Je hebt me van mijn grootste angst verlost . Dikke merci. Groetjes

Vrouw, 30 jaar – 5 jaar lang bloosangst

Heyyy, Tis echt al veel beter. Durf nu weer tussen de mensen te komen en gewoon praatjes te maken zonder mij druk te maken of mij op te spannen. Het heeft mij echt heel goed geholpen. Bedankt daarvoor!!

Vrouw – verschillende angsten

Ik geloofde niet echt in hypnose maar mijn man die me verschillende jaren zag kampen met een aantal angsten had voorgesteld om dit eens te proberen, ik had ook niks te verliezen dacht ik dan. Na twee sessies ben ik van al mijn angsten af, ik moet zeggen dat dit even wennen was en een vreemd gevoel, ineens heb je geen schrik. Alex is goedlachs en een heel aangenaam persoon. Zeker een aanrader!!

Wil je weten of dit geschikt is voor jou ? Neem dan contact met mij op en we bekijken samen hoe ik jou kan helpen. Bel op 0485 – 169 153 of mail via onderstaande knop.