Snoepen en suikerverslaving

 

Verslaafd aan chocolade?

Kan jij ook niet van chocolade of andere zoete dingen afblijven. Krijg je al goesting als je aan een praline denkt? Heb je op het werk niet eens in de gaten dat je weer een koffiekoek gegeten hebt? Neem je je telkens voor om nu te stoppen en heb je dan de wilskracht niet?

Je kan nog een dieet proberen. Om dit dan een aantal weken vol te houden en dan terug aan te komen (jojo-effect).

Hoe en wat wij eten is een zaak van gewoontes. Deze zitten verankerd in ons onderbewustzijn en vaak hebben we dit niet eens meer in de gaten. Weet je ook niet waarom je het doet. Als je je toch bewust bent van waarom je zoveel suiker eet is het vaak bijzonder moeilijk om puur op wilskracht hier verandering in te brengen. Als het even moeilijk wordt herval je weer gemakkelijk in je oude gewoontes. Dat werkt bijzonder demotiverend.

Met hypnose kom je achter de onbewuste redenen om te snoepen. Dan kan je er ook bewust iets aan doen. Er is dan geen onbewuste belemmering meer. Zodat je gezond gaat eten.  

Hypnose Praktijk Leuven heeft al honderden mensen geholpen om een gezond eetpatroon aan te leren. Dagelijks help ik mensen om slechte gewoontes voorgoed achter zich te laten.

Een greep uit getuigenissen van mensen, die succesvol hun suikerverslaving met hypnose verslagen hebben

“Ik voel geen aandrang én onrust meer om  ongezonde snacks te nemen na mijn maaltijd.  Ik maak gezondere keuzes en zorg beter voor mezelf.”

“Dankzij Alex was ik in 2 sessies van mijn verslaving verlost.  Sinds de hypnose zegt het mij helemaal niets meer. Ik voel me fitter en gezonder.”

“Ik heb nu geen enkel zin in chocolade meer, ben als vanzelf afgevallen (8 kilo tot nu toe) en voel me veel beter in mijn vel. Ik wou dat ik de hypnose eerder gedaan had.”

“Sinds enige tijd ben ik meer suiker beginnen eten, vooral chocolade is een probleem geworden. Ik heb de gewoonte aangenomen om na elke maaltijd een stuk chocolade te eten en op den duur ook tussendoor. Bijgevolg ben ik een paar kilo’s aangekomen. Al meerdere malen heb ik geprobeerd om dit te beperken, te vervangen door iets gezonds maar steeds had ik de ‘behoefte’ aan die suiker. Het blijkt dat mijn wil niet sterk genoeg is om dit te laten, de drang naar suiker is te groot, en dat het beter was om hulp in te schakelen. 
 
Via een collega (die overigens aan chips verslaafd was en er succesvol vanaf is geraakt) ben ik bij Alex terecht gekomen. Alles verliep heel rustig, ik heb de hypnose vlot ondergaan. Heel snel heb ik een verschil gezien, de gedachte om suiker te eten was niet meteen weg maar de behoefte wel. Ik kon perfect naar een winkel gaan en de ‘suikerafdeling’ voorbijlopen. Ook thuis laat ik de chocolade gewoon in de kast staan. Lichamelijk heb ik na 2 weken het verschil gevoeld, ik voelde me al beter in mijn vel en heb meer energie.  Na 2 weken heb ik een 2e sessie gehad om de drang naar suiker definitief te consolideren. Het doet zo’n deugd om geen zin meer te hebben in zoetigheden, ik heb nog wel een koekje met chocolade gegeten maar het deed met niets, heb er eigenlijk niet van genoten. 
 
Indien je écht wil stoppen met zo’n soort verslaving, beveel ik hypnose echt aan, zonder hypnose kostte het mij teveel moeite en was het niet gelukt.”
 

Stel je voor dat je ook geen drang meer hebt naar chocolade of andere zoetigheden. Je gaat je veel beter voelen, in je vel maar ook in je hoofd. Je gewicht heeft er baat bij. Je bent verlost van datgene wat jou tegenhoudt je leven te leiden zoals jij dat wil!  

Kies voor hypnose en Live The Connection en ondervind hoe jij gezonder kan gaan eten.

Bel mij op 0485 – 16 91 53 voor meer info of een eerste afspraak. Je kan ook via de online agenda gemakkelijk een afspraak inboeken: