Live The Connection

Live The Connection is een zeer krachtige en tegelijkertijd eenvoudige methode om alle vormen van stress in je leven weg te nemen.

Sinds het onderzoek van celbioloog Bruce Lipton weten we dat stress en overtuigingen niet alleen onze gedachten beheersen, ze beïnvloeden ons hele lichamelijk en geestelijk functioneren. Je onderbewuste impulsen hebben dus meer impact op je leven dan je bewust denkt en wilt.

Je onderbewuste programmering bijstellen is dus cruciaal. Met Live The Connection verander je die snel, eenvoudig en diepgaand, met blijvende resultaten. Je onderbewuste lezen en veranderen, blijkt net zo eenvoudig te zijn als een stukje tekst aanpassen in een document.

Wanneer er te weinig verbindingen actief zijn in je hersenen, dan is je brein in stress. Dan werkt je immuunsysteem niet goed, kan je je moeilijk concentreren, ben je niet meer productief en niet aangenaam voor jezelf en je omgeving – met alle gevolgen van dien. Met Live The Connection ontstreed je moeilijke situaties snel en efficiënt te ontstressen, zodat je weer optimaal kan functioneren.

De manier waarop je nu denkt en voelt, is grotendeels voorgeprogrammeerd in je jeugd. Tot je 6de levensjaar werkt je brein ‘als een spons’: je neemt alles voor waar aan. Je kritische geest is nog niet ontwikkeld. Dat je ‘alles aanneemt’ is nodig om jezelf nu in de maatschappij aangepast te gedragen. Maar wat als je omgeving onaangepast en afwijzend was? Dan heb je een mindset aangenomen die jou nu negatief en afwijzend maakt. Met Live The Connection veranderen we deze overtuigingen, op een eenvoudige en doeltreffende manier.

Live The Connection is uniek in haar focus om slechte gewoonten aan te pakken. Slechte gewoonten zijn namelijk een combinatie van stressvolle situaties en de overtuigingen die je daaruit hebt opgeslagen. Een slechte gewoonte is iets dat je vaak doet, terwijl je het eigenlijk anders zouden willen, bijvoorbeeld te laat komen, een verslaving, verantwoordelijkheden afschuiven, … Een slechte gewoonte is op zich al een bron van stress. Met Live The Connection ontmantel je slechte gewoonten volledig en je stelt ze bij, zodat je automatisch gaat doen wat je echt wilt.

De meeste stress ontstaat in de relaties met de mensen om je heen. Er is geen enkel verlangen zo groot dan om goede relaties te hebben met elkaar. Relaties zijn complex, ze worden vaak meer zonder dan met woorden vormgegeven. Soms is het moeilijk de vinger te leggen op waar het fout loopt. Met Live The Connection doen we een eenvoudig proces, zonder veel woorden, om je relaties op te helderen, te herstellen, ook als de ander voor jou onbereikbaar is.

Live The Connection is eenvoudig en heel gebruiksvriendelijk. We werken met je onderbewuste, zonder in pijnlijke herinneringen of trauma’s te hoeven graven. Dat gaat makkelijker en sneller dan je zou denken! Waarom? Omdat je lichaam en je hersenen héél veel vanzelf, dus automatisch doen. Het enige dat jij moet kunnen, is je brein aansturen door het de juiste opdrachten te geven. Dat doen we tijdens de sessies.