Behandelingen

Slechte eetgewoontes en gewichtsverlies

Afvallen met virtuele maagring

Heb je alle diëten al geprobeerd? Sapjes en soepjes, proteïnedieet, paleo. Val je telkens af om dan weer terug aan te komen (jojo-effect)? Lukt het niet om zoetigheden te laten staan? Kun je niet stoppen met snoepen of snacken als je maar een klein beetje ging nemen?

Bekijk hier het programma Virtuele Maagring.


Snoepen, chocolade- en suikerverslaving

Chocolade- en suikerverslaving

Kan jij ook niet van chocolade of andere zoete dingen afblijven. Krijg je al goesting als je aan een praline denkt? Heb je op het werk niet eens in de gaten dat je weer een koffiekoek gegeten hebt? Neem je je telkens voor om nu te stoppen en heb je dan de wilskracht niet?

Je kan nog een dieet proberen. Om dit dan een aantal weken vol te houden en dan terug aan te komen (jojo-effect).

Hoe en wat wij eten is een zaak van gewoontes.

Lees hier verder ….


Stress en burn-out

Gedaan met stress en slaapproblemen

Wil je minder gestrest zijn, maar lukt dit niet door je drukke werk of hectische leven? Heb je het gevoel dat je richting een burn-out gaat? Word je helemaal gek van deadlines, vervelende collega’s of filerijden? Slaap je hierdoor slecht? Lijdt je gezinsleven eronder? Vraag je je vaak af of het allemaal wel zin heeft?

Hypnose is een zeer effectief middel bij rookstop.  Wanneer jij bewust besloten hebt om te stoppen met roken brengt hypnose jouw onderbewustzijn (waar onze gewoontes verankerd zijn) ook op het niveau van een niet-roker.

 Lees hier meer over hypnose bij roken …


  • Hypnose kan nooit een vervanging zijn van geneeskundige zorgen door of medisch advies van een gediplomeerd arts.
  • Resultaten verschillen van persoon tot persoon