Afspraken

Beste cliënt, ik werk dagelijks en op sommige avonden.

Ik help volwassenen met klachten als angsten, paniekaanvallen, hyperventilatie, stress, overprikkeling om dit te doorbreken. Ik help niet bij afvallen met hypnose, geen rookstops en dergelijke.

Ieders situaties is uniek. Ik maak gebruik van een pallet van methodes: hypnose, zelfhypnose, Live The Connection, de Matrix Methode en andere methodes. Het doel is  om jou zo snel mogelijk van je probleem af te helpen. Je krijgt inzichten, je symptomen worden door de sessies met mij minder of verdwijnen en je leert zelf je klachten doorbreken.

De eerste sessie duurt twee uur. Dit geeft genoeg tijd voor jou om te verhaal te delen, waarna ik de werking van het brein (bewust en onbewust) en de bijbehorende lichamelijke reacties kan kaderen. We onderzoeken wat jouw triggers zijn, wanneer ze plaatsvinden en hoe. We doen samen een aantal oefeningen. Daarna duren sessies meestal een uur. We gaan verder op wat je opmerkt en waar je tegenaan loopt. Het doel is dat je stress, angst of paniek zo snel mogelijk verleden tijd is.

Er is een wachtlijst. Ik start elke maand met een beperkt aantal nieuwe mensen aan een traject.

Mail mij (met je telefoonnummer en een korte omschrijving) voor meer info of om de wachtlijst te komen voor afspraken in Leuven.

E-mail nu voor meer info

Tel: 0485 – 16 91 53


Hypnose Praktijk Leuven | Alex op de Weegh
Tiensesteenweg 364
3000 Leuven

Ondernemingsnummer 0644939241
BTW BE 0644939241

* Kinderen en tieners tot 18 jaar verwijs ik met plezier door naar mijn collega Mireille Laisnez van Balance Hypnosepraktijk. Mireille is speciaal opgeleid om met deze doelgroep te werken en is te bereiken op 0477-33 37 94  voor meer info.