Afspraken Testelt

Beste cliënt, ik werk een aantal dagen in Testelt bij De Wereld van Nina.

Dit is een hele speciale plek aan de Demer. Bijna magisch. Nina zelf is ook vaak aanwezig in het pand. Je kunt vooraf even wachten in de winkel, waar een zithoek is.

Als je in een rustige setting op een zachte manier kennis wilt maken met hypnose en de andere methodes, die ik gebruik om jou zo snel mogelijk van je probleem af te helpen – dan is dit wel de plek om dat te doen.

Een sessie duurt ongeveer 75 minuten en de prijs van een losse sessie is 135€ incl. btw. Bij langere trajecten geldt een lagere prijs per sessie. Dit gebeurt in overleg na de intake. Je kiest zelf wat je wilt. 

Ik werk met (jong)volwassenen met klachten als angsten, paniekaanvallen, hyperventilatie, stress, overprikkeling en dergelijke. Ik doe geen afvallen met hypnose, geen rookstops en dergelijke.

Ik gebruik hypnose, zelfhypnose, Live The Connection, de Matrix Methode en andere methodes om jou zo snel mogelijk van je probleem af te helpen. Je krijgt inzichten, je symptomen worden door de sessies minder of verdwijnen en je leert zelf je klachten doorbreken.

Mail mij (met je telefoonnummer en een korte omschrijving) voor meer info of om een afspraak te maken in Testelt.  Of boek nu via onderstaande button.

Maak nu een afspraak (Testelt) 

Tel: 0485 – 16 91 53

Ondernemingsnummer 0644939241
BTW BE 0644939241

* Kinderen en tieners tot 18 jaar verwijs ik met plezier door naar mijn collega Mireille Laisnez van Balance Hypnosepraktijk. Mireille is speciaal opgeleid om met deze doelgroep te werken en is te bereiken op 0477-33 37 94  voor meer info.