Virtuele maagring

 

Afvallen met de virtuele maagring 

De virtuele maagring werd in 2010 door de Britse hypnose therapeut Sheila Granger bedacht en uitgewerkt. Sindsdien is de virtuele maagring wereldwijd buitengewoon populair om gewicht te verliezen.

Voor wie is de virtuele maagring geschikt?

Bijna iedereen die strijdt tegen overgewicht en waar traditioneel diëten telkens niet werkt kan baat hebben bij de virtuele maagring.

Het is niet langer nodig een dieet te volgen met een virtuele maagring. Je kunt gewoon eten wat je lekker vindt. Je bent met minder eten verzadigd.

Je eet minder zonder dieet en zonder hongergevoel. 

Je eet aanzienlijk minder. Net als met een echte maagring. De virtuele maagring werkt voor jou exact hetzelfde als een echte maagring, net alsof je echt een operatie hebt ondergaan. Grotere hoeveelheden eten worden niet langer aanvaard door je lichaam. Je hebt de voordelen van een echte maagring. Terwijl er geen kostbare operatie nodig is met kans op complicaties zoals bloedingen, infecties en dergelijke.

Je drang naar snoep en vettige snacks verdwijnt.

De virtuele maagring heeft nog een groot voordeel: tijdens de hypnose worden ook jouw “eetstoornissen” aangepakt. Na de hypnose kan jouw trek in snoep of andere snacks geheel verdwijnen en ga je als vanzelf gezonder en beduidend minder eten.

Eet je wel normale porties en heb je daarnaast wel last van een suikerverslaving (snoepen, chocolade, koekjes, Cola, …) kijk dan even op de pagina over  snoepen en suikerverslaving

Hoe werkt dit?

Wanneer je met een virtuele maagring wilt afvallen dan maak je drie afspraken bij mij. Iedereen heeft zijn eigen verhaal en doelstellingen. Ik stem de behandeling telkens af op jouw unieke noden en ambities.

Eerste sessie

In de eerste afspraak overloop ik met jou uitgebreid jouw persoonlijke situatie. Ik leg uit wat hypnose is (en niet is) en beantwoord al jouw vragen hierrond. Vervolgens ervaar je voor de eerste keer wat hypnose voor jou betekent. Je blijft mijn stem horen terwijl je de ontspannende werking van hypnose ervaart. Er is niets engs aan. Je gaat na de hypnose gezonder eten.

Tweede sessie

Tijdens de tweede sessie (na 7 tot 10 dagen) evalueren we samen wat er veranderd is sinds de eerste ssies . Die verandering is bij iedereen anders. We bouwen hierop verder. In deze sessie plaats ik ook de virtuele maagring. Je krijgt van mij na de sessie een MP3 geluidsbestand van ongeveer 20 minuten mee om dagelijks thuis te beluisteren. Je doet dit minstens 1 keer per dag gedurende een periode van minstens 6 weken. Dit verdiept het succes van de hypnotische maagring. Je gaat na de hypnose minder eten. Zonder hongergevoel en zonder te dieten.  

Derde sessie

Tijdens de derde sessie bekijken we samen hoe het met je nieuwe maagring is gegaan. Je leert de maagring zelf strakker te zetten. We bekijken ook samen andere problemen met jouw eetgewoontes. Ik vergelijk dat altijd met een ajuin, die je moet afpellen om tot de kern te geraken. We lossen in de derde sessie de laatste belemmeringen op. Je leert zelfhypnose om zo zelf de controle te houden over jouw nieuwe gezonde gewoontes.  

Aanvullende informatie

Wanneer tijdens de verschillende sessies blijkt, dat er een probleem is dat bijdraagt aan jouw slechte eetgewoontes en dat niet opgelost kan worden met alleen de maagring, zal ik je waarschijnlijk adviseren een vierde sessie te boeken. Dit kan verdriet of andere emoties uit het verleden zijn.

Wat levert jou dit nu op?

Doordat je gezonder gaat eten, genoeg hebt met kleinere porties en geen drang meer hebt naar suiker en/of vette en zoute snacks ga je:

  • je veel beter voelen in je vel
  • een gezonder leven leiden
  • je aantrekkelijker voelen
  • terug kleren uit de kast aankunnen
  • leuke nieuwe kleren kunnen kopen
  • minder last hebben van gezondheidskwalen
  • frisser zijn in je hoofd
  • en last but not least ga je op een natuurlijke en blijvende manier afvallen

Ik krijg regelmatig de vraag ‘kan ik dit wel volhouden?’. Een terechte vraag. Je kunt het gezonde eten en leven zeker volhouden. Het is namelijk een gewoonte en een gewoonte is iets wat je onbewust doet. Na de hypnose helpt je onderbewustzijn jou te doen waar je bewust ook voor gekozen hebt. Zijn er moeilijke momenten? Dat is heel goed mogelijk. Zoals met alles is het soms even niet makkelijk. Juist daarom krijg je van mij het MP3 geluidsbestand en leer ik je zelfhypnose aan om thuis toe te passen. Zo heb jij in de toekomst altijd controle over je eetgewoontes. 

Wat anderen zeggen:

” Na enkele sessies is er heel wat veranderd. Ik voel geen aandrang én onrust meer om teveel te eten én ongezonde snacks te nemen na mijn maaltijd.  Ik maak gezondere keuzes en zorg beter voor mezelf.” 

” De sessies hebben zeker effect op mijn eetgewoontes en ben ondertussen 3 kg lichter.”   

“Ik heb de hypnose als zeer prettig ervaren. Ik wist eerst niet wat ik ervan verwachten moest. Alex heeft mij op 1 sessie van mijn suikerverslaving afgeholpen. Sinds de hypnose eet ik geen snoep meer, terwijl ik het vroeger de hele dag door at. Er zit zelfs een zakje snoep in mijn rugzak en ik kom er niet aan, heb hier ook helemaal geen behoefte meer aan. Zeer tevreden!”

“Door de hypnose ben ik al 10 kilo afgevallen. Als ik dit eerder had geweten had ik al die diëten niet hoeven doen. De hypnose zelf was helemaal niet eng, je hoort alles. Nu eet ik kleinere porties en vooral: ik snoep niet meer. Bedankt, Alex!”

“Sinds ik de eerste keer bij jou kwam ben ik 4,5 kg afgevallen wat ik een schitterend resultaat vind. Ik eet veel gezonder maar ook veel minder. Mijn mantra is nu “mijn lichaam is geen vuilbak”. Ik heb niet meer zoveel zin in zoetigheid maar af en toe eet ik nog wel eens een ijsje of pannenkoeken en ik ga ook nog op restaurant. De light frisdrank opgeven is niet helemaal gelukt maar ik drink er minder van.
Ik ben dus zeer tevreden en dat alles dankzij jou.”

Een verdere greep uit de vele getuigenissen vind je hier.

Wacht niet langer!

Kies voor een virtuele maagring en hypnotherapie en ondervind hoe jij gezonder kan gaan eten. Hypnose Praktijk Leuven is gespecialiseerd in het doorbreken van slechte eetgewoontes met hypnose. Ik werk voltijds in mijn zelfstandige praktijk. 

Bel of mail vrijblijvend voor meer info.

Hypnose Praktijk Leuven

Alex op de Weegh

0485-169153

alex@hypnosepraktijleuven.be